Informatie  Kunstwerken tot € 500,-  Kunst van € 500,- tot € 1000,-  Kunst vanaf € 1000,-  Kunstenaars 
 

OVER DE COLLECTIE

 

DE COLLECTIE-PAGINA'S WORDEN REGELMATIG AANGEVULD EN BIJGEWERKT. 

 

De Collectie is opgedeeld in drie prijscategorieën. De afbeeldingen staan in willekeurige volgorde gerangschikt, oud en nieuw door elkaar. U kunt iedere afbeelding aanklikken om een vergrote versie te zien met daarnaast de gegevens.

 

Als u Kunstenaars aanklikt krijgt u een overzicht van alle kunstenaars. Om te zoeken naar een kunstenaar voert u in het zoekveld een achternaam in.

 

 

Alle technieken zoals olie- en acrylverfschilderijen, gouaches, aquarellen, tekeningen, grafiek en fotografie zijn in het aanbod van De Kunstkamer vertegenwoordigd. Ook wordt er, op bescheiden schaal, driedimensionaal werk te koop aangeboden (beelden en toegepaste kunst).

 

 

Wanneer u meer informatie wenst over een werk, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Zowel via de knop CONTACT als telefonisch. U kunt, indien gewenst, een optie nemen op een kunstwerk en dat op afspraak komen bekijken in het atelier in Utrecht.

 

Uiteraard kunt u ook direct een kunstwerk reserveren en laten verzenden. De kunstwerken worden na betaling van de verkoopprijs en de verzendkosten naar u toegestuurd. Neemt u voor deze mogelijkheid ook contact met mij op.

 

 

 

 

GARANTIE

 

Wij garanderen alle aangekochte kunstwerken op echtheid. Mocht u als koper onverhoopt reële twijfel hebben over de originaliteit, dan nemen wij het door u aangekochte werk terug en wordt het bedrag van aankoop aan u terugbetaald.

 

 

© 2018 De Kunstkamer Utrecht. Admin